Jan Skjødt Østergaard Pedersen

SUS Nyborg sikrer sig ny cheftræner

Pressemeddelelse fra SUS Nyborg:


Daniel Rensch Nielsen afløser Mads Rydal, som drager til Færøerne for at træne et 1. divisionshold.


Efter halvandet succesfuld indsats har SUS Nyborgs cheftræner Mads Rydal (27 år) taget imod en spændende trænerudfordring som træner for det færøske 1. divisionsmandskab, Neistin. Derfor har det østfynske elitesamarbejde måttet sig om efter en afløser, her hvor forberedelserne til den nye sæson i 2. division løbes i gang.


– Selvom planen var, at Mads også skulle have stået i spidsen for vores 2. divisionshold i næste sæson, så har vi forståelse for, at han drager afsted til de ventende oplevelser, og ønsker ham alt mulig held og lykke med det nye trænerjob, siger SUS Nyborgs sportschef Mikkel Jensen, der samtidig glæder sig over at kunne præsentere en ny og meget kompetent cheftræner for talentfulde, unge spillertrup.


Navnet er Daniel Rensch Nielsen. Et navn, der både i håndboldverdenen på landsplan og lokalt nok for en del lyder bekendt, selv om han stammer fra Ebeltoft, pt. er bosiddende i København og de seneste to år har haft trænerjob i ”talentfabrikken” Skanderborg Håndbold.


Forrige sæson stod Daniel Rensch Nielsen i spidsen for klubbens damer i 1. division og U18 piger, der resulterede i det danske mesterskab for U18 og en oprykning til ligaen med dameholdet. I den netop overståede vintersæson var han trænerassistent på dameligaholdet i Skanderborg, hvor det blev til en 10. plads.


Den nye SUS Nyborg-træner, der er 30 år, gik som ung på Oure Idrætsefterskole, og spillede på det tidspunkt i Svendborg Håndbold – og en sæson i SUS Håndbold.


– Jeg havde nogle rigtig gode oplevelser, da jeg spillede i U18-ligaen med SUS. Derfor glæder jeg mig til at komme tilbage til en klub, som jeg husker som rigtig sympatisk, og hvor alle hjælper hinanden, siger Daniel Rensch Nielsen, der allerede torsdag aften mødte SUS Nyborg-truppen ved den første træningssamling i den nye sæson.


– Jeg ser frem til at være en del af et meget professionelt setup med rigtig dygtige og ærgerrige spillere og håber på, jeg kan fortsætte den positive udvikling, der er foregået under Mads Rydal de sidste sæsoner.


Som assistenttræner fortsætter erfarne John Mortensen (54). I to år stod han sammen med Mads Rydal i spidsen for holdfællesskabet SUS Nyborgs U18 drenge, og siden har de dannet trænerduo for 2. divisionsmandskabet.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER