Zelia Elvira Hedemand

Bekræftet: Katarina Bulatović skifter til Györ

Den montenegrinske profil vender tilbage til den ungarske storklub på en etårig kontrakt.


Fem år siden hun sidst trak den grøn-hvide trøje ned over hovedet, skal den montenegrinske stjerne som ventet igen spille for Györi ETO KC. Det kunne klubben meddele mandag eftermiddag. Györ har skrevet en etårig kontrakt med Bulatović, som kommer til at spille med nummer 32 på ryggen.


Grundet Nora Mørks knæskader det seneste års tid har de firedobbelte Champions League-vindere måtte tænke kreativt, hvilket har betydet, at især den kommende Odense-spiller Nycke Groot har spillet mange af denne sæsons minutter på højreback-positionen.


Bulatović skal dele højrebacken på det stjernespækkede mandskab med den norske landsholdsspiller Amanda Kurtović. Nordmanden kommer dog formentlig til sidde den første del af næste sæson ude med den korsbåndsskade, hun pådrog sig umiddelbart inden EM-slutrunden sidste december.


Katarina Bulatović kommer til Györ efter at have spillet indeværende sæson i montenegrinske Budućnost. Tidligere har hun foruden Györ og Budućnost også været forbi store klubber som danske Slagelse og russiske Rostov-Don.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER