TTH-træner: Jeg er meget stolt

Fra TTH Holstebro:

TTHs damer var tæt på at drive påskegæk med Nykøbing Falster Håndbold, da de mandag eftermiddag spillede sidste ligakamp i denne sæson.

– Jeg har stor respekt for pigerne. De kæmper helt vildt og yder en fantastisk indsats, så jeg er meget stolt.

Således lød konklusionen fra TTHs cheftræner, Pether Krautmeyer efter hans hold formåede at spille lige op mod pokalmestrene fra Nykøbing Falster Håndbold mandag eftermiddag.

Hjemmeholdet fra Nykøbing startede kampen bedst med at komme foran 3-0. TTHs damer fik dog svaret igen, og efter små ti minutters spil kunne Emilie Bastrup udligne til 4-4. Herefter fulgtes de to hold indtil det 23. minut, hvor en brandvarm Louise Egestorp reddede et straffekast fra falstringernes Dione Housheer. Dette skulle være kickstarteren for en velspillet TTH-periode, og dermed kunne holdet gå til pause foran 14-11.

Louise Egestorp forsatte det flotte spil i løbet af anden halvleg, og dermed kunne holdkammeraterne opretholde føringen i den anden ende. Men i det kvarter af kampen viste Nykøbing Falster, hvorfor de hører til i toppen af ligaen.

– NFH kommer tilbage i slutningen af kampen, og gør det svært for os med deres syv mod seks-spil, fortæller træner, Pether Krautmeyer

Dermed måtte damerne fra Holstebro se sig slået til sidst og indkassere et nederlag på 25-27 til Nykøbing Falster efter en velspillet kamp:

– Men jeg er super stolt af pigerne for den præstation de leverede i dag, og den måde hvorpå vi slutter sæsonen af, siger Krautmeyer.