Jan Skjødt Østergaard Pedersen

TTH-fløj: Det er en kamp, som skal vindes

Fra TTH Holstebro:


Magnus Bramming er klar i spyttet før det kommende slutspilsopgør mod SønderjyskE Håndbold som spilles onsdag aften kl. 18.30 i Gråkjær Arena. “Det er en kamp, som skal vindes” er meldingen prompte fra Bramming.


Magnus Bramming har været her, der og alle vegne for de hvide i 2018/19 sæsonen, hvor fløjspilleren har sat et uhørt højt antal scoringer i kassen. I alt 257 mål har Magnus sat ind i rammen, og den imponerende målstime må gerne fortsætte onsdag aften mod SønderjyskE Håndbold.


Hos Bramming er forhåbningerne store før den første kamp på hjemmebanen i DM-slutspillet.


– Nu fik vi ikke den bedste start på slutspillet i Skjern, men vi rejste os i lørdags mod Tatabánya med en god kamp. Den kamp har givet en god position selvtillid og positive forhåbninger før vores møde mod SønderjyskE, siger Magnus Bramming og tilføjer:


– Vi skal forsvare vores hjemmebane for at gå videre til DM-semifinalen, så vi betragter det her som en “must win” kamp. Der bliver fuld fart over feltet, og vi skal spille som om der ikke er flere kampe tilbage i DM-slutspillet efter denne.


Det er knap tre uger siden at TTH Holstebro sidst mødte SønderjyskE i Gråkjær Arena. Dengang sluttede det indbyrdes opgør 30-30, og der er derfor respekt fra Bramming til modstanderen, som gæster det blå gulv i Arenaen.


– SønderjyskE kommer som et bedre hold denne gang. Sidst vi mødte dem spillede de med nerverne ude på tøjet, men denne gang kan de spille fuldstændig frit mod os, og ingen forventer det store af dem i vores pulje. Det betyder at de kommer med 200%, og det skal vi matche, siger Magnus Bramming.


I de kommende uger er der flere vigtige og betydningsfulde kampe for TTH Holstebro med DM-slutspil og den afgørende EHF-returkamp mod Grundfos Tatabánya. Begejstringen for at de vigtige kampe er i gang skinner tydeligt igennem hos Magnus.


– Der er kun vigtige kampe tilbage i sæsonen for os. Det er nu at bukkene bliver skilt fra fårene, og det betyder at der kommer lidt ekstra intensitet og nerve i kampene. Det er en sjov periode vi er inde i, og jeg håber at vores fans vil tage del i jagten på metal sammen med os.


Book din billet til TTH Holstebro mod SønderjyskE for blot kr. 50,- HER


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER