Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Sandra Toft ser frem til DM-semifinale mod de forsvarende mestre

Ligamandskabet fra Team Esbjerg sikrede sig mandag eftermiddag deres femte sejr ud af seks mulige i slutspilspulje 2.


På hjemmebane i Blue Water Dokken kunne de 1.718 fremmødte tilskuere se værterne slå Herning-Ikast Håndbold med 28-24 efter at have været bagud med 13-14 efter de første 30 minutter.


Se kampen i tal HER


Sejren var den sjette sejr på stribe over det midtjyske mandskab i indeværende sæson, og dermed går Jesper Jensens tropper ind til DM-semifinalen med en god fornemmelse. I semifinalen venter de forsvarende danske mestre fra København Håndbold


De to mandskaber har allerede tørnet sammen tre gange i indeværende sæson (1 i Super Cuppen og 2 gange i HTH Ligaen) og alle tre gange er det holdet fra hovedstaden, som er gået fra banen som vinder.


“Det bliver spændende at møde de forsvarende mestre fra København i en semifinale, og det vil være sjovt at slå dem – men svært. Vi kan ikke bruge de tre kampe, vi har spillet mod dem tidligere i denne sæson, til noget, for vi er et helt andet sted nu. Mange spillere præsterer godt, og vi har en bred trup. Det bliver to gode forsvar og to gode kontrahold, der mødes, og jeg tror, forsvaret får afgørende betydning”, siger Esbjerg-keeperen Sandra Toft til klubbens hjemmeside.


Den første DM-semifinale spilles i Blue Water Dokken i Esbjerg på lørdag klokken 14.00.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER