Jan Skjødt Østergaard Pedersen

KBH-fløj: Jeg er simpelthen så glad

København Håndbold skulle bruge mindst ét point i den svære udebanekamp mod Odense Håndbold, før hovedstadsholdet var garanteret en billet til DM-semifinalerne.


I Odense Idrætshal tørnede de to mandskabet sammen 2. Påskedag, og her var det Claus Mogensens tropper, som kunne kaste sig i armene på hinanden, da slutfløjtet lød. Københavnerne vandt opgøret med komfortable 19-27 (8-14) og avancerer dermed til semifinalerne.


“Jeg er simpelthen så glad, og jeg er så stolt af det her hold. Det betyder bare meget, at vi rejste os, efter at vi har haft pistolen for panden hele den her uge. Det er dejligt, at sæsonen ikke er slut endnu. Vi kommer ind med en attitude, vindermentalitet og en kæmpe gejst, der bare var så fantastisk”, siger København-fløjen Louise Føns til TV 2 SPORT.


I DM-semifinalen møder Claus Mogensen og co. Team Esbjerg, som de allerede har besejret tre gange ud af tre mulige i indeværende sæson.


Første DM-semifinale spilles i Blue Water Dokken i Esbjerg med kampstart klokken 14.00.


Se mandagens kamp i tal herunder:


Odense: Trine Jensen 5, Nadi Offendal 3, Stine Jørgensen 2, Kathrine Heindahl 2, Suzanne Bækhøj 2, Freja Cohrt 2, Ingvild Bakkerud 2, Susanne Madsen 1.


København: Linn Blohm 7, Anne De La Cour 6, Louise Føns 2, Mai Kragballe 2, Kelly Dulfer 2, Maria Wall 2, Andrea Hansen 2, Hanna Blomstrand 1, Jenny Alm 1, Maria Lykkegaard 1, Larissa Nusser 1.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER