Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

HIH-træner: Vi fik alle i spil

Herning-Ikast Håndbold spillede 2. Påskedag deres sidste kamp i slutspillet.


I Blue Water Dokken i Esbjerg stødte Kristian Kristensens tropper sammen med deres onde ånd, Team Esbjerg, som de i indeværende sæson har haft det aldeles svært imod.


Mandagens opgør var det sjette af slagsen mellem de to mandskaber i indeværende sæson, og for sjette gang på stribe var det esbjergenserne, som løb med sejren. Efter 60 minutters spil stod der 28-24 på måltavlen i hjemmeholdets favør.


Se kampen i tal HER


Begge hold havde uanset resultatet allerede sikret sig en billet til DM-semifinalerne og derfor var kampen uden reel betydning.


Gæsterne fra det midtjyske fik brugt deres kræfter fornuftigt og fik hele bænken i spil. HIH-træneren, Kristian Kristensen, siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Vi bruger ikke så meget krudt på resultatet, hvilket vi allerede havde besluttet os for på forhånd. Vi fik alle i spil og fik holdt folk i gang, og de tre u18-spillere (Maja Edling, Michala Møller og Emilie Steffensen, red.) fik en halv times tid hver. Vi fik doseret kræfterne godt, og nu er vi klar til en god træningsuge frem mod semifinalen mod Odense på lørdag”


Holdets første DM-semifinale spilles allerede på lørdag, når de på udebane støder sammen med Odense Håndbold på udebane klokken 16.00.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER