Mads O. Madsen

Ian Marko Fog: Vi rammer et rigtig skidt niveau

Nordsjælland fik med sejren over KIF Kolding den perfekte start på nedrykningsspillet.

Lørdag eftermiddag skulle de igen i kamp og her mødte de Mors-Thy Håndbold på udebane.

Det var dog hjemmeholdet fra Mors-Thy Håndbold der sad på tingene og de gik derfor også til pause foran med 16-8.

Den store føring til hjemmeholdet kunne Nordsjælland-mandskabet ikke indhente og de endte derfor også med, at tabe opgøret med 29-22.

Du kan se kampen i tal HER

Efter det store nederlag til Mors-Thy Håndbold, så var Nordsjælland-træner Ian Marko Fog en fattet mand.

Han siger følgende til Helsingør Dagblad:

“Vi må bare være ærlige og sige, at vi spiller en rigtig dårlig første halvleg. Nordsjælland må aldrig gå til pausen og være bagud med otte mål. Vi rammer et rigtig skidt niveau.”

Næste kamp for Nordsjælland-mandskabet er på onsdag, hvor de møder Ribe-Esbjerg HH på hjemmebane.