Michael Thøgersen

Hassan Moustafas vej til toppen

Få styr på IHF-præsidentens vej til toppen og konsolideringen af hans position.


Korrupt, magtfuldkommen, enehersker og ligeglad med spillernes ve og vel. Anklagerne mod IHFs magtfulde præsident, egyptiske Hassan Moustafa, er mange. Senest har endnu en møgsag for IHF ramt de internationale medier, da det blev afsløret, at to medlemmer af IHF var blevet smidt ud pga. intern kritik af præsidenten og IHF; det ene medlem er ikke smidt ud “endnu” – men det bliver sandsynligvis effektueret ved et IHF-møde i juni måned i den svenske by Göteborg.


I et interview til TV2 SPORT udtaler direktør for organisationen “Play the Game”, danske Jens Sejer Andersen sig og giver et overblik over præsidentens gøren og laden inden for IHF. Han udtaler blandt andet:


“Formandens ord er lov. Og hvis det ikke er lov, så bliver det lov, for så skriver han lovene om. Det er der mange eksempler på med Hassan Moustafa gennem tiden,” siger danske Jens Sejer Andersen.


Play the Game er en international organisation, der kæmper for mere åbenhed i international idræt, samt at komme korruptionen i idræt til livs.


Få hele overblikket på dette link her.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER