Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Skjern-keeper: Vi glæder os utrolig meget til slutspillet

Fra Skjern Håndbold:


Tre ugers kampfri har været værdsat i det vestjyske, fortæller Emil Nielsen forud for onsdagens kamp i Esbjerg. 


– Sæsonens højdepunkt venter snart rundt om hjørnet.


Sådan indleder Skjern-keeper Emil Nielsen efter dagens træningspas med holdkammeraterne i det vestjyske, som i øjeblikket forbereder sig til onsdagens duel i Esbjerg.


Højdepunktet – nærmere betegnet slutspillet – nærmer sig med hastige skridt, men inden startskuddet lyder hertil venter to grundspilskampe mod Ribe-Esbjerg og TMS Ringsted.


– Lad os være ærlige og sige, at vi glæder os utrolig meget til slutspillet. Det er her, at vi skal toppe – og virkelig bevise vores værd – som vi indimellem har knebet med i grundspillet.


– Men først venter to vigtige grundspilskampe, som vi for en gangs skyld har haft rigtig god tid til at forberede os på. Kamppausen har virkelig gavnet os. Folk har fået styr på småskavankerne og trænet godt, så det tegner lovende frem til på onsdag, siger Emil Nielsen, der på nuværende tidspunkt står med Herreligaens højeste redningsprocent.


Om Nielsen, der i forrige runde blev udtaget til rundens hold, formår at levere på samme høje niveau på onsdag – kan du følge med i på Radio Max kl.20.30.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER