Stine Aaen Dürr

Peter Bredsdorff til Klavs Bruun: Skideballer er en falliterklæring

BSV-træner Peter Bredsdorff påpeger overfor landstræner Klavs Bruun Jørgensen, at ordet “skideballe” ikke bør bruges som et synonym til krav og forventninger. 


I forbindelse med Golden League bragte tv2-sporten en artikel om, at den danske landstræner Klavs Bruun Jørgensen efterlyser skideballer. Han udtaler i artiklen, at alle trænere og spillere skal turde give hinanden ren besked og stille krav til hinanden. Klavs Bruun Jørgensen forklarer det således:


“Når Anne Mette Hansen kyler bolden ud over sidelinjen på en fem meters aflevering, som hun gjorde mod Frankrig, skældte jeg hende ud, men jeg tog også mig selv i at tænke ’det er også lang tid siden, jeg har gjort det’ – det skal jeg gøre, og det skal de blive ved med ude i klubberne. Alle laver fejl under pres, men vi har haft tendenser til at lave nogle helt bløde fejl, og det skal vi have pakket væk.”


Artiklen får nu cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, Peter Bredsdorff-Larsen, til at reagere. Han skriver på sin Twitter-profil, at han ser skideballer som en falliterklæring. Han mener ikke, at ordet “skideballe” skal bruges som et synonym med krav og forventninger.


Klavs Bruun Jørgensen svarer på Peter Bredsdorffs Twitter-indlæg og afslutningsvis bliver de enige om, at håbefulde trænere, som eksempelvis træner børn og unge, helst ikke skal tro, at “skideballen” er det rette værktøj, når der skal kommunikeres forventninger.


Se Peter Bredsdorffs twitter-indlæg her:




 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER