Mads O. Madsen

FHK-træner: Så snart der var ro på banen, ja så kørte vi Frederikshavn over

Topholdet fra Fredericia HK tog søndag eftermiddag mod Frederikshavn hjemme i egen hule.

Det var her en kamp, hvor de med en sejr kunne spille sig et skridt nærmere på oprykningen til Herre Håndbold Ligaen.

Der var dog heller aldrig den store spænding i søndagens opgør. Hjemmeholdet fra Fredericia HK gik nemlig til pause foran med 15-8 og den føring holdte de fast i.

Kampen endte derfor med en sejr på 29-21 til Fredericia-mandskabet.

Du kan se kampen i tal HER

Efter sejren over Frederikshavn, så var Fredericia-træner Jesper Houmark fint tilfreds med indsatsen.

Han siger følgende til Fredericia Avisen:

“Vi har lige en periode i starten af anden halvleg, hvor vi er ramt af en hel masse udvisninger – og det er vel det eneste tidspunkt hvor Frederikshavn sådan lidt lever. Så snart der var ro på banen, ja så kørte vi også bare Frederikshavn over.”

Næste kamp for Fredericia HK er på lørdag, hvor de møder Ajax København på udebane. Vinder de den kamp, så er de klar til Herre Håndbold Ligaen.