Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Niclas Kirkeløkke er så småt på vej tilbage på banen

Landsholds- og GOG-backen Niclas Kirkeløkke har ikke været i aktion siden medio december, da han i en ligakamp mod Bjerringbro-Silkeborg rev sit bagerste korsbånd over.


Den 24-årige bagspiller har, via en god genoptræning, nu udsigt til at komme tilbage på håndboldbanen og GOG-træneren Nicolej Krickau håber at få sin hårdtskydende back med på holdkortet inden slutspillets start.


“Niclas er så småt begyndt at træner med, og det går godt. Men et er selvfølgelig, at det går godt med fysikken – der skal jo også bygges noget kampform tilbage på Niclas. Det er derfor, vi håber, at han kan få noget kamptræning inden slutspillet. Der er ingen tvivl om, at Niclas vil have stor betydning for vore chancer i et slutspil”, siger GOG-træneren Nicolej Krickau til Sport Fyn.


GOG er efter 24 spillerunder placeret på en andenplads i Herre Håndbold Ligaen, hvor der resterer to runder. Det fynske mandskabs næste opgave i ligaen er på tirsdag, hvor de på udebane tørner sammen med Nordsjælland Håndbold. Inden da spiller holdet sin femte gruppspilskamp I EHF Cup’en lørdag aften, hvor polske Azoty-Pulawy kommer på besøg.


Det fynske mandskabs sidste kamp inden slutspillet er den 6. april, hvor de på hjemmebane støder sammen med Ribe-Esbjerg HH.


 


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER