Simon Skovhus

Stefan Madsen forsætter som U21-landstræner

Stefan Madsen overtog det danske U21-landshold i 2017, i dag skriver DHF, at han har forlænget sin aftale med yderligere 2 år. 


Pressemeddelelse fra DHF:


Aalborg Håndbold og U21-landsholdets cheftræner Stefan Madsen har netop sat sin signatur på en ny aftale med Dansk Håndbold Forbund, der betyder, at han som minimum fortsætter to år yderligere som ungdomslandstræner. Efter sommerens U21-slutrunde starter Stefan Madsen op med den nye årgang 2002/03. Det sker sammen med assistenttræner Simon Dahl, der ved siden af arbejdet i DHF den kommende sæson skal være cheftræner for Nordsjælland Håndbold. At de to dygtige trænere fortsætter arbejdet, glæder sportschef i DHF, Morten Henriksen:


”Det er to yderst kompetente trænere, der med forlængelserne nu har sikret kontinuiteten de kommende år. Med Stefan i spidsen vil hele teamet omkring holdet fortsætte det gode arbejde med talentudviklingen, som både han og Simon har et stort hjerte for. Stefan leverer lige nu rigtig flotte præstationer på øverste niveau i Aalborg Håndbold, og det glæder mig, at han kan kombinere seniorarbejdet i klubregi med ungdomsarbejdet hos os til gavn for de unge spillere, talentsystemet og dansk håndbold som helhed”


Også cheftræneren selv er begejstret for at kunne fortsætte arbejdet de kommende år:


”Jeg er rigtig glad for at alle ender kunne mødes, og vi dermed kan fortsætte det gode arbejde, vi allerede er godt i gang med. Det er en fornøjelse at være en del af et rigtig stærkt talentsystem med så mange dygtige trænere, jeg kan læne mig op ad og blive inspireret af. Jeg vil også gerne takke Aalborg for, at de kan se ideen i, at jeg fortsætter som ungdomslandstræner”


Stefan Madsen har været ungdomslandstræner siden 2017 og var før det assistent på ungdomslandsholdene. Den nye aftale løber til og med 31. august 2021.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER