Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Stine Aaen Dürr

Sofie Bæk utilfreds: Vi er nødt til at diskutere strukturen

Silkeborg-Voels topscorer, Sofie Bæk Andersen, er ikke tilfreds med strukturen i kvindernes kvalifikationsspil.


I grundspillets sidste runde blev det en kendsgerning, at ligakvinderne fra Silkeborg-Voel skal spille kvalifikationsspil fremfor slutspil.


Strukturen i kvalifikationsspillet får nu Silkeborg-Voels topscorer, Sofie Bæk Andersen, til at råbe højt. Hun påpeger på sin Instagram-profil, at det forspring, som Silkeborg-Voel har skabt sig ned til de andre hold i løbet af sæsonen, er blevet reduceret så markant, at det er uretfærdigt.


Hun skriver:


“Med risiko for at lyde bitter over den glippede slutspilsplads, så synes jeg, at man er nødt til at diskutere struktur igen…JA, det skal være spændende og tilskuervenligt, men vi er sportsfolk, og vi spiller for retfærdighed, og ikke mindst TITLER.”


Sofie Bæk Andersen henviser til den nuværende stilling i kvalifikationsspillet, hvor Silkeborg-Voel og Skanderborg Håndbold har 2 point med over, Ajax København og Randers HK har 1 point med over og EH Aalborg har 0 point med:


1. Silkeborg-Voel: 2 point

2. Skanderborg Håndbold: 2 point

3. Ajax København: 1 point

4. Randers HK: 1 point

5. EH Aalborg: 0 point


Sofie Bæks pointe er, at Silkeborg-Voel i løbet af sæsonen har skabt sig et forspring på 14 point ned til EH Aalborg. Det forspring er nu reduceret til 2 point. Deres forspring på 5 point ned til Skanderborg Håndbold er nu reduceret til 0.


 


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER