Stine Aaen Dürr

Rikke Iversen dumper sæsonen: Det er en kæmpe skuffelse

Rikke Iversen dumper Silkeborg-Voels præsation i denne sæson.


I onsdags blev det en realitet, at ligamandskabet fra Silkeborg-Voel ikke når sæsonens mål om en slutspilsplads. I stedet skal de ud i kvalifikationsspillet, hvor de skal kæmpe om at blive i landets bedste række.


Stregspiller i Silkeborg-Voel, Rikke Iversen, lægger overfor Midtjyllands Avis ikke skjul på, at sæsonens præstation er skuffende. Hun mener ikke, at man kan give holdets mange skader skylden. Rikke Iversen pointerer i stedet, at holdet ikke har præseteret i nogle afgørende kampe, og derfor skal de kigge indad.


Rikke Iversen udtaler:


“Det er en kæmpe skuffelse. Vi står sammen som hold, og i sommer sagde vi til hinanden, at slutspillet absolut var et punkt, vi skulle nå til. Men vi er dumpet, og når man sætter sig et mål, som man ikke når, så rammer det hårdt. Det er jo det, vi har kæmpet for hele sæsonen.” 


Rikke Iversen nævner flere kampe, hvor mandskabet fra Silkeborg-Voel ikke har præsteret – eksempelvis en uafgjort mod Ajax, et nederlag til TTH på hjemmebane og et nederlag til Aarhus United på udebane.


 


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER