Jan Skjødt Østergaard Pedersen

John Mikkelsen: En imponerende bedrift

Fra TTH Holstebro:


I den sidste grundspilsrunde leverede TTH Holstebro en ”mindre sensation” da man slog Viborg HK og bookede en plads i slutspillet. Sådan sagde TV2-eksperten Bent Nyegaard om TTH-damernes præstation, der nu placerer dem blandt landets 8 bedste.


Hos TTH-direktør John Mikkelsen er stoltheden ikke til at tage fejl af:


– Der er en enorm stolthed over det dametruppen har opnået. Og fornemmelsen i går aftes var jo ligesom at holdet havde vundet en DM-medalje; som vi før har vundet med damerne. Ingen tvivl om at det er stort for os alle i klubben, at det nu hedder slutspil 2018/19, siger John Mikkelsen.


Det er 3 år siden at TTH Holstebro sidst stod i slutspillet på damesiden, og dengang så budgettet anderledes ud. Efter en omstrukturering af truppen blev målsætningerne ændret, og efter den nye plan, er et tidligt mål blevet opfyldt:


– Dameholdets 8. plads er med til at opfylde vores drøm om at vi ”igen” kan komme op og være blandt landets 8 bedste. At vi allerede nu er lykkedes med den drøm, blot tre år efter at vi måtte foretage store ændringer på dameholdet, er en imponerende bedrift som hele klubben kan være stolt af, siger TTH-direktør John Mikkelsen og tilføjer:


– Hele teamet omkring holdet, trænere og naturligvis spillerne fortjener stor cadeau for den her præstation. Engagementet og indsatsen, der er blevet lagt i at opnå den her status, har været en fornøjelse at følge.


Selvom det nu hedder slutspil 2018/19, så bliver der ikke forventet slutspil fra Krautmeyer og Co. for hver sæson fremadrettet:


– Vores langsigtede ambition er stadig at blive en del af top-8, men vi ved godt at det er svært at lykkedes med det mål med et ungt hold, som stadig fremadrettet vil få naturlige udskiftninger. I TTH Holstebro udvikler vi unge spillere, som tager det næste skridt tidligt i karrieren. Det er sådan vores situation stadig vil være, selvom vi har nået slutspillet i denne sæson.


TTH-direktør John Mikkelsen håber at pigerne vil nyde slutspillet og spille helt frit:


– Nu skal damerne få lov at nyde resten af sæsonen, men tro mig om holdet ikke vil forsøge at udfordre storholdene i vores pulje. Det har de gjort før, og vi var det første hold til at tage point fra Odense, og netop dem møder vi i den første slutspilskamp i Gråkjær Arena. Der skal nok blive tryk på med mange tilskuer i hallen, siger John Mikkelsen.


TTH Holstebro er placeret i slutspil pulje 1 med Odense Håndbold, Nykøbing Falster Håndboldklub og København Håndbold.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER