Stine Aaen Dürr

Jamina Roberts: Jeg har kontrakt med Randers i næste sæson

Jamina Roberts slår fast, at hun bliver i Randers HK trods en dårlig sæson og økonomiske vanskeligheder.


Randers HK skal i den næste måneds tid spille kvalifikationsspil. Klubben håber naturligvis på at spille i landets bedste række i næste sæson, men allerede nu står det klart, at klubben skal skære i budgettet grundet økonomiske vanskeligheder.


Den svenske landsholdsspiller, Jamina Roberts, kom til klubben inden denne sæson, men sæsonen har næppe udviklet sig, som hun ønskede. Jamina Roberts fortæller til Randers Amtsavis, at hun har tænkt sig at blive i klubben og opfylde sin kontrakt. Hun udtaler til avisen:


“Jeg har en kontrakt med Randers HK i næste sæson. Alt det andet, der foregår omkring økonomien i klubben, har jeg ikke fokus på. Det er op til klubben at løse det… Men det er jo ikke sådan, at vi står uden spillere i næste sæson. Vi skal nok komme til at stille et hold, og så må vi tage den derfra og se, om vi kan gøre det bedre, end vi har gjort i denne sæson.”


Randers HK skal i kvalifikationsspillet møde Skanderborg Håndbold, EH Aalborg, Ajax og Silkeborg-Voel. De fire øverste hold sikrer sig en ny sæson i landets bedste række, mens det sidste hold skal ud i ekstra playoff-kampe mod nummer to eller tre fra kvindernes 1. division.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER