Sofie Jarkass

HØJ Elite siger farvel til to af denne sæsons store profiler

HØJ Elite er godt igang med at opruste truppen til den kommende sæson. Dog må klubben alligevel sige farvel til to profiler når denne sæson slutter. Begge spillere har valgt at gøre brug af en klausul i deres kontrakt, hvilket gør det muligt at forlade klubben efter bare én sæson. 


 


Andreas Stryger og Nicklas Petersen har været to vigtige spillere i HØJ Elite i indeværende sæson. Oprindeligt havde begge spillere kontrakt på en sæson mere, men de har altså valgt at gøre brug af klausulen i deres kontrakt og siger farvel i HØJ Elite.


Om stoppet siger cheftræner Jesper Fredin: “Vi har været godt tilfredse med dem begge to og er lidt ærgerlige over, at de ikke fortsætter hos os, men for den enes vedkommende har det b.la været et spørgsmål om at vi ikke har kunnet ramme hinanden rent økonomisk. Vi ønsker dem selvfølgelig al mulig held og lykke fremover”.


Direktør i HØJ Elite, Lars Vinther tilføjer: “Som mange andre klubber i den her periode, er vi i fuld gang med en rekrutteringsproces, og vi arbejder målrettet på at få en trup, der både ledelsesmæssigt og spillermæssigt er gearet til de ambitioner, vi har for fremtiden. Vi er i en god udvikling og vil gerne optimere på alle fronter. Jeg forventer, at vi i den kommende tid præsentere både forlængelser, nye spillere og nye ledere til det samlede set-up i HØJ Elite, og jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til den kommende sæson”.


 


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER