Jan Skjødt Østergaard Pedersen

TTH-keeper: Det er satme fortjent, at vi står med den slutspilsplads

Ligadamerne fra TTH Holstebro leverede onsdag aften en fremragende indsats, da det lykkedes dem at tilspille sig en plads i slutspillet.


Kravet var klart – der skulle to point på kontoen, hvis det vestjyske mandskab skulle være sikret en plads blandt de otte bedste hold i HTH Ligaen.


På udebane tørnede Pether Krautmeyers mandskab sammen med Viborg HK og i Vibocold Arena var det gæsterne, som efter slutfløjtet kunne kaste sig i armene på hinanden.


TTH Holstebro vandt opgøret med 23-27 efter at have været bagud med 13-12 ved pausen.


Se kampen i tal HER


TTH-keeperen Sara Kececi stod en glimrende kamp mellem stængerne, og hun var naturligvis lutter smil efter opgøret. Hun siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Vi har præsteret som et hold gennem hele sæsonen, og jeg synes, at vi har spillet over det niveau, man kan forvente af et så nyt hold som vores. Vi startede denne sæson helt fra scratch med et ungt hold og mange nye spillere, så det er satme fortjent, at vi står med den slutspilsplads”


Vestjyderne er havnet i slutspilspulje 1, hvor der venter opgør mod Odense Håndbold, København Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub.


“Vi har alt at vinde i slutspillet. Vi har taget point fra Odense før, så alt kan ske, og vi går ind til alle kampe med troen på at vi kan vinde. Så må vi se, hvor langt det rækker”, slutter Sara Kececi.


Holdets første opgør i slutspillet spilles den 27. marts på hjemmebane mod grundspilsvinderne fra Odense Håndbold.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER