Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Tønder-træner: Det er en af sæsonens vanskeligste opgaver,

Optaktsmeddelelse fra TM Tønder:


Fredag aften tabte rækkens nummer 1 fra Fredericia på udebane til Odense, og det blev ligeledes til nederlag for de nærmeste forfølgere fra Skive, der hjemme blev besejret af Stoholm. Resultater der dels kan gøre, at vi igen har muligheden for at snuppe den direkte oprykningsplads, men også, at vi kan øge afstanden til Skive med 6 point – det kræver “bare” en sejr ude mod Sydhavsøerne…..


Og det bliver meget vanskeligt. Team Sydhavsøerne har en stærk hjemmebane med et entusiatisk og medlevende publikum. Tilmed så har holdet fået færten af at kunne indhente Skive, som de på nuværende tidspunkt er 3 point efter. Vinder de søndag er afstanden 1 point, og i næste runde mødes de to hold.


Team Sydhavsøerne vandt det første opgør i Tønder mod vores hold. Det var sæsonens første nederlag til os, og vi tabte til et fysisk stærkt hold, hvor vi aldrig fik lukket ned for deres individuelle profiler. Især Martin Vilstrup voldte os problemer, men det var generelt et godt mandskab vi dengang var oppe mod. Det er også med stor respekt, at cheftræner Torben Sørensen omtaler søndagens modstandere:

“Det er en af sæsonens vanskeligste opgaver, som vi skal ud i på søndag. TSØ på hjemmebane er pr. tradition en kamp, hvor udeholdet er underdogs – det er vi også på søndag. TSØ har svinget meget i præstationerne gennem sæsonen, hvor de har tabt for mange kampe mod hold, som er placeret under dem. Men det er værd at bemærke, at holdet i seneste hjemmekamp besejrede Fredericia med 10 mål. Vi har dog med resultaterne fredag fået en ny chance for at hente Fredericia på 1. pladsen, så vi har masser af motivation for at skabe et godt resultat. Skal det lykkes, så skal vi steppe op i forhold til seneste kamp mod Skive. Vi vil fra start komme under pres, så vi skal i forsvaret hænge bedre sammen og ikke mindst få tacklet bedre af på deres dygtige skytter. I angrebet er det vigtigt, at vi i højere grad får omsat vores chancer i scoringer. Vi har fået en ny ekstra chance for at snuppe 1.pladsen, og det vil vi naturligvis forfølge.”


Kampen i Maribo Hallerne fløjtes i gang klokken 15:00.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER