Oliver Romme

Davis på trods af sejr: Vi er nødt til at starte kampe bedre

Veszprem vandt søndag hjemme over Meshkov Brest på trods af en dårlig start.

Søndag mødte Veszprem hviderussiske Meshkov Brest i en kamp, hvor kun to point talte for de ungarske mestre i en tæt Champions League gruppe A.

Det ungarske storhold kom skidt fra start, og Meshkov Brest gik til pause med en føring på 9-10. Føringen havde undervejs i første halvleg været helt oppe på fire mål i hviderussisk favør.

I anden halvleg skruede Veszprem dog for alvor bissen på og viste, hvorfor de pt. er i besiddelse af andenpladsen i gruppen. De tog føringen efter fire minutter af anden halvleg, og herfra så de sig ikke tilbage i en kamp, der endte 28-20 til værterne.

Om kampen sagde cheftræner David Davis til telekomveszprem.hu:

“I første halvleg var Ivan Pesic fremragende, han var et stort problem for os. Jeg var ikke tilfreds med angrebet, men forsvaret var fint. I anden halvleg var vores angrebsspil bedre, og Roland Mikler begyndte at redde samtidig med, at vores forsvar var godt. Vi kunne løbe og score nemme mål, og det var nøglen for os.”

På trods af de to point understregede den spanske træner dog, at han ikke var tilfreds med starten på kampen, og at hans hold generelt er nødt til at være bedre i starten af kampe:

“Det er et stort problem for os, at vi ikke starter godt. Det var nok til at vinde i dag, men vi kan ikke gøre det her i næste kamp, hvis vi vil vinde.”

Med sejren bibeholder Veszprem deres placering som nummer 2 i CL-gruppe A. På nær Barcelona, der er stukket af på førstepladsen, er kampen om andenpladsen i puljen uhyretæt, og Veszprem er kun ét point foran Vardar på tredjepladsen før gruppespillets sidste spillerunde. Her skal Veszprem forsøge at sikre sig andenpladsen mod polske Vive Kielce.