Mads O. Madsen

Veszprém vandt for 10. kamp i træk i den ungarske liga

Veszprém kæmper en hård kamp i den ungarske liga med Pick Szeged.


Det ellers så sejsvante Veszprém-mandskab har siddet på det ungarske mesterskab igennem mange sæsoner. I den forgangende sæson var det dog rivalerne fra Pick Szeged der vandt mesterskabet for første gang siden 2007.


Tirsdag aften var Veszprém igen i kamp i den ungarske liga og her mødte de Balatonfuredi på udebane.


Veszprém-mandskabet kom ind til kampen med 9 sejre i træk og den stime ville de gerne udbygge til 10 efter tirsdagens kamp.


De fik dog ikke den ønskede start på kampen og de måtte derfor gå til pause bagud med 16-15. De kom dog igen i 2. halvleg og endte derfor med, at vinde kampen med 29-32.


Efter den vigtige sejr over Balatonfuredi, så var Veszpréms Manuel Strlek en glad mand.


Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Vi startede ikke kampen særlig godt, da vi lavede mange fejl i forsvaret og vi var langsomme i offensiven. Du kan ikke vinde mod nogen hold hvis du ikke er på 100 %. Balatonfuredi spillede godt på deres hjemmebane og jeg syntes det vigtigste var, at ingen blev skadet og vi fik de to point.”


Sejren over Balatonfuredi betyder, at Veszprém-mandskabet ligger på 2. pladsen, hvor de har 10 point op til Pick Szeged på 1. pladsen. Veszprém har dog spillet tre kampe færre end Pick Szeged.


Ligaen i Ungarn er designet sådan, at nummer et og to møder hinanden i finalen om det ungarske mesterskab når sæsonen er slut. Nummer 1 i tabellen starter på udebane og har hjemmebane i kamp nummer to i finalen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER