Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Patrick Westerholm: Det kræver kvalitet og fight at slå Aalborg

Fra TTH Holstebro:


Herre Ligaens grundspil går så småt ind i sin afgørende fase med blot fem spillerunder tilbage. Torsdag aften møder TTH Holstebro topholdet fra Aalborg Håndbold, og netop denne kamp kan være med til definere om man skal jagte top-2 eller top-4. 


Stillingen i Herre Ligaen, er i skrivende stund følgende:


1: Aalborg Håndbold: 33 point – 22 kampe

2: GOG Håndbold: 32 point – 20 kampe

3: TTH Holstebro: 29 point – 21 kampe

4: Skanderborg Håndbold: 27 point – 21 kampe

5: Bjerringbro-Silkeborg: 27 point – 21 kampe

6: Skjern Håndbold: 26 point – 21 kampe

7: Århus Håndbold: 26 point – 20 kampe


Liga-stillingen taler sit tydelige sprog. Opgøret mellem TTH Holstebro og Aalborg Håndbold kan få kæmpemæssig betydning for de to mandskaber.


Westerholm: Det kræver kvalitet og fight at slå Aalborg


Cheftræner Patrick Westerholm forventer en kamp fyldt med tænding, drama og fight, når der skal kæmpes om meget betydningsfulde point mod Aalborg Håndbold.


– Vi har ofte haft mange tætte opgør imod Aalborg, og jeg forventer at det bliver tæt og intenst igen på torsdag.  Vi skal bringe kvalitet, fight, vilje og mod til en meget betydningsfuld kamp for begge mandskaber, siger Patrick Westerholm.


Westerholm har rosende ord til torsdagens modstander i Gråkjær Arena:


– Aalborg er et meget komplet mandskab, der både besidder skytter, gennembrudspillere og dygtige strege. De er et hold, som kan spille på flere tangenter, fortæller Patrick Westerholm rosende om topholdet og tilføjer:


– Ingen tvivl om at det bliver en svær opgave mod Aalborg, men vi glæder os til den. Forhåbentligt kan vi spille en god kamp, og få et positivt indblik i, hvordan vi står i forhold til en stærk konkurrent.


Historisk set har TTH Holstebro haft et godt tag på Aalborg Håndbold. Dog har nordjyderne haft overhånden i de seneste opgør.


– Kigger man to-tre sæsoner tilbage, så har Aalborg vundet de seneste to opgør, hvorimod vi vandt syv kampe i streg før det. Så historikken er svær at tolke på, og man kan sige at hver kamp mod dem har sin egen gang. Jeg tror sejren går til det hold, som udviser mest vilje til at ville vinde, slutter cheftræneren.


Opgøret mellem TTH Holstebro og Aalborg Håndbold fløjtes i gang kl. 20.30 torsdag aften. Køb din billet til topbraget HER


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER