Jan Skjødt Østergaard Pedersen

HIH-træner: Jeg forventer mig to point på bundlinjen, når de 60 minutter er spillet

Onsdag aften spiller Herning-Ikast Håndbold 23. spillerunde i HTH Ligaen, når de på udebane krydser klinger med Ringkøbing Håndbold.


I Green Sports Arena i Ringkøbing er de midtjyske gæster storfavoritter – både når man ser på stillingen i tabellen, men i særdeleshed også, når man ser på de to mandskabers tidligere møder.


I deres seneste 11 ligaopgør er Herning-Ikast Håndbold gået fra banen med de to point og i de 11 opgør har midtjyderne scoret 314 mål, mens Ringkøbing Håndbold blot har nettet 212 gange.


HIH-træneren Kristian Kristensen kræver dog også, at de tager to point med hjem til Midtjylland efter aftenens opgør. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Ringkøbing har en god hjemmebane, hvor de traditionelt set gør det svært for os. Derfor forventer jeg heller ikke, at vi bare uden videre kører dem over. Jeg har desuden noteret mig, at de er ved at have alle mand klar igen, så de kan stille med A-kæden, som ser god ud for dem. Men det er også en kamp, vi skal vinde, og jeg forventer mig to point på bundlinjen, når de 60 minutter er spillet”


Opgøret spilles i Green Sports Arena i Ringkøbing med kampstart klokken 19.30.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER