Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Norsk stortalent skifter til Nordsjælland Håndbold

Pressemeddelelse fra Nordsjælland Håndbold:


Den talentfulde ungdomslandsholdspiller Fabian Sandven får en central rolle og glæder sig


Det norske stortalent Fabian Sandven, der både kan spille venstre back og playmaker, har skrevet under på en treårige aftale med Nordsjælland Håndbold.


Den 20-årige Fabian Sandven er udset til at afløse den nuværende ligatopscorer Johan Meklenborg, der til sommer forlader Nordsjælland Håndbold efter tre år i rollen som det store omdrejningspunkt.


– Jeg vil betegne det som et scoop. Fabian er en talentfuld spiller, som vi længe har holdt øje med, og nu er det lykkedes at få ham. Vi glæder os enormt meget til at arbejde sammen med ham, siger den kommende cheftræner i Nordsjælland Håndbold, Simon Dahl.


Fabian Sandven skifter 1. juli fra norske Bækkelaget, hvor han har spillet de sidste fire sæsoner.


– Vi er sikre på, at han bliver en spændende tilføjelse til en i forvejen ung trup. Han har masser af potentiale, og han allerede nu vist store kompetencer i specielt sit angrebs- og kontraspil, siger Simon Dahl. Fabian Sandven har spillet 41 ungdomslandskampe og scoret 119 mål, mens han i denne sæson er noteret for 61 mål i 16 kampe i den norske Eliteserie.


– Jeg ser frem til at spille for Nordsjælland Håndbold og blive en del af et ungt og spændende hold. Efter samtaler med klubben var det et let valg, for jeg kunne se mig selv være en del af projektet og følte med det samme, at klubben gerne ville mig. Efter flere sæsoner i Norge glæder jeg mig til at tage et step op i Danmark, møde mine nye holdkammerater og trække Nordsjælland-trøjen over hovedet, siger Fabian Sandven.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER