Mads O. Madsen

Kentin Mahe efter sejren over Vardar: Det var uacceptabelt det vi gjorde i 1. halvleg

Veszprém var lørdag aften rejst en tur til Makedonien, hvor de tidligere Champions League-mestre fra Vardar ventede på en svær udebane.

Det var da også hjemmeholdet fra Vardar der kom flyvende ud til kampen og de kunne derfor gå til pause foran med 16-11.

Den føring kunne de dog ikke holde ved i resten af kampen. Det var nemlig et forandret Veszprém-mandskab, som kom flyvende ud af omklædningsrummet til 2. halvleg.

De vendte derfor det hele på hovedet og kunne derfor sætte en flot sejr på 27-29 ind på kontoen.

Du kan se kampen i tal HER

Sejren over Vardar var derfor den 5. sejr i træk i deres gruppe i Champions League.

Efter sejren var deres franske landsholdsspiller Kentin Mahe naturligvis også godt tilfreds.