Mads O. Madsen

Stoholm-træner: Alt i alt kan vi være stolte over vores præstation

Stoholm var lørdag eftermiddag igen i kamp i dette års 1. division.

De mødte her Odder Håndbold på en svær udebane, hvor Stoholm-mandskabet kæmper en hård kamp for, at komme længere væk fra de direkte nedrykningspladser.

Det var dog også en kamp mellem to mandskaber, som begge to kom ind til kampen med et nederlag i bagagen.

Hjemmeholdet tabte i den forgangende runde til Fredericia på udebane, hvor Stoholm tabte til Frederikshavn på hjemmebane.

Lørdagens kamp blev da også tæt og der stod derfor også 11-11, da de to mandskaber gik til pause. Den stilling blev der dog lavet om på i 2. halvleg.

Her var det nemlig udeholdet fra Stoholm der satte sig på tingene og de kunne derfor køre en sejr på 19-23 hjem.

Du kan se kampen i tal HER

Efter den flotte sejr over Odder Håndbold, så var Stoholm-træner Allan Kjær imponeret over det hans mandskab leverede.

Han siger følgende til Viborg Folkeblad:

“Vi formåede at få kampen ned i et tempo, som vi befinder os godt i. Det hele foregik lidt på vores præmisser, og det var formentlig også derfor, vi gik sejrrigt ud af kampen. Men alt i alt kan vi være stolte over vores præstation. Vores defensiv er virkelig imponerende.”

Næste kamp for Stoholm er på lørdag, hvor de møder Ajax København på hjemmebane.