Morten Zøhner

Barcelona pligtsejrede mod Kristianstad

FC Barcelona tog sent søndag aften i mod IFK Kristianstad i Champions Leagues Gruppe A.

FC Barcelona har været fremragende i dette års Champions League, hvilket også kan ses i tabellen, hvor holdet ligger på 1. pladsen med 20 point i 12 kampe.

Senest fik FC Barcelona dog et nederlag på 29-26 i Veszprem. FC Barcelona skulle derfor forsøge at finde tilbage til det gode spil, som de viste gennem efteråret.

IFK Kristianstad kom derimod ind til opgøret som kæmpe “underdog”, da de svenske mestre inden opgøret lå på gruppens sidsteplads.

Allerede fra kampens start satte hjemmeholdet sig på opgøret, hvilket også kunne ses på måltavlen efter cirka 10 minutters spil, hvor stillingen var 9-3 til FC Barcelona. FC Barcelona fortsatte de gode takter ind til pausen – og kunne derfor også gå ned i omklædningsrummet med en føring på 21-12.

Hjemmeholdet kom også blæssende ud til 2. halvleg og fik hurtigt udbygget føringen til 28-14. Herfra “cruisede” FC Barcelona sejren hjem – det endte derfor med et slutresultat på 43-26.

FC Barcelona har dermed 4 point ned til Veszprem på gruppens 2. plads, mens IFK Kristianstad forsat kæmper for at nå op på 6. pladsen, som vil sikre klubben adgang til knockoutfasen.