Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Aalborg Håndbold tager imod sjællandske oprykkere

Optaktsmeddelelse fra Aalborg Håndbold:


Lørdag inviterer vi igen alle ind i varmen, når der for anden gang i denne uge er tophåndbold på programmet i Jutlander Bank Arena. Denne gang med besøg af TMS Ringsted – kampstart er kl. 16.00.


Tidligere på ugen måtte vi gå skuffede fra banen ovenpå et sidste sekunds nederlag mod BSV i egen hule. Heldigvis har vi nu allerede igen muligheden for at rejse os og sætte en sejr på kontoen hjemme foran vores trofaste hjemmepublikum.


Resultatet tidligere på ugen har om muligt gjort weekendens kamp endnu vigtigere. Med en sejr kan vi fortsat holde en smule snor i GOG på førstepladsen, men to point også er afgørende for at holde afstand til forfølgerne lige udenfor top 2.


For Ringsteds vedkommende er det point i den anden ende af tabellen, der kæmpes om. De indtager i øjeblikket ligaens sidsteplads, men de vil med en sejr kunne spille sig væk fra den direkte nedrykningsplads.


Der er altså masser på spil, når Henrik Johnsen og Claus Adelgaard fløjter lørdagens opgør i gang.


Når man ser på tabellen og med vores trofaste hjemmepublikum i ryggen, er der ingen tvivl om, at vi må tage favoritværdigheden på vores skuldre. Og det er da også kun sejren, der tæller i lørdagens kamp.


Det bliver dog uden tvivl også et sultent Ringsted-mandskab, som står på den anden side – og et sjællandsk hold der tidligere på sæsonen har bidt fra sig mod nogle af topholdene.


Lørdag skulle dog ikke gerne blive en af de dage, og med opbakningen fra Jutlander Bank Arena skal vi have to point på kontoen. Du kan også komme med til tophåndbold og hjælpe drengene i jagten på sejr – køb din billet lige her.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER