Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Topbrag i Jutlander Bank Arena i morgen aften

Optaktsmeddelelse fra Aalborg Håndbold:


Onsdag slår vi endnu engang dørene op til et opgør mellem to tophold, når vi får besøg af Bjerringbro-Silkeborg, som bl.a. har de tre verdensmestre Nikolaj Marcussen, Nikolaj Øris og Johan Hansen på holdkortet.


Der er nærmest garanti for dramatik, når vi slår klingerne sammen med det midtjyske mandskab, og der har da også været et hav af spændende og ikke mindst afgørende opgør de senere år.


I de to seneste sæsoner har vi således tørnet sammen med BSV-mandskabet i ligaens semifinale med en samlet sejr til hvert hold – og det har altså ikke været sparsomt med de dramatiske og afgørende øjeblikke.


Om godt en måned venter endnu en af slagsen, når Bjerringbro-Silkeborg også står på den anden side i BOXEN, hvor der er en plads i pokalturneringens finale på spil ved Final4.


Det ligger dog stadig et godt stykke ude i fremtiden, og al fokus er i øjeblikket rettet på onsdagens vigtige topopgør.


Med weekendens sejr over Mors-Thy er vi stadig med helt i toppen af Herre Håndbold Ligaen, hvor vi ånder GOG lige i nakken – et point efter.


En sejr onsdag er dermed et must, så vi kan ligge maksimalt pres på fynboerne. Det bliver dog ingen nem opgave mod et tændt BSV-hold, der jagter en top 4 placering, som giver point med videre til slutspillet.


Der skal derfor tændes godt og grundigt op under lægterne i Jutlander Bank Arena, der sammen med spillerne skal have hallen op at koge og sætte vores gæster under et tungt pres fra første fløjt.


Rigtig mange har allerede sikret sig sin billet, men til de hurtige er der fortsat billetter til salg – disse kan købes lige her. Kampstart er kl. 20.00.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER