Sofie Jarkass

Morten Slundt forlænger med HØJ Elite

Da Morten Slundt i sæsonen 2017-2018 måtte se sin daværende klub HC Midtjylland gå konkurs, kom han til københavnerklubben HØJ Elite på en lejeaftale. Han blev desværre ramt af en skulderskade der holdte ham ude det meste i sidste sæson, men fungerede som assistenttræner for Jesper Fredin. Morten Slundt vil være at finde i HØJ i endnu en sæson, da han netop har forlænget sin aftale. 


 


”Slundt er en dygtig og vigtig profil for os, og han er nu for alvor på vej tilbage efter en skulderskade og operation, så vi er rigtig glade for, at han vælger at fortsætte hos os”, fortæller cheftræner Jesper Fredin.


Morten Slundt er 34 år, og han har i mange år spillet håndbold på allerhøjeste niveau, herunder i GOG, Roskilde, Nordsjælland, Aalborg og Midtjylland, ligesom han har spillet for 2 tyske klubber.


”Slundt er to-vejs spiller og har vigtige roller både defensivt og offensivt. Han bidrager til vores gode og seriøse træningsmiljø, han er klubmand og er dermed på flere måder en rigtig god rollemodel for vores unge talenter”, fortsætter Fredin.


I den kommende sæson skal Morten Slundt, ud over at være spiller, bidrage med erfaringer og idéer til klubbens videre udvikling, ligesom han skal tage del i et styrket og mere fokuseret arbejde omkring udvikling af klubbens unge talentfulde spillere.


 


HØJ Elite ligger pt nr. 8 i herrenes 1. division. De møder oprykkerne fra Køge lørdag i Køgehallerne med kampstart kl. 15:00


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER