Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Zelia Elvira Hedemand

Katja Nyberg overtager trænerjob

Den tidligere norske landsholdsprofil Katja Nyberg overtager styringern i norske Gjerpen.


Nyberg har skrevet under på en kontrakt, der løber for resten af sæsonen. Hun overtager trænerjobbet med øjeblikkelig virkning efter Christoffer Martinussen, som hidtil har stået i spidsen for holdet.


Det sker efter en hård hidtidig sæson for Gjerpen HK Skien, som i øjeblikket ligger i den kedelige ende af tabellen på en 10. plads med 6 point efter 11 kampe. Derudover mistede klubben for nyligt deres helt store profil og ligatopscoreren, danske Melanie Bak, da de måtte fritstille hende pga. økonomiske problemer.


Nyberg har fået dispensation til at træne Gjerpen, da hun ikke formelt set har nogen træneruddannelse. Dog har hun været med til at træne Larvik HK’s udviklingshold.


I størstedelen af sin karriere tørnede Katja Nyberg ud for netop Larvik, hvor hun sammenlagt har spillet i 9 sæsoner. Fra 2006 til 2010 spillede hun desuden i danske Ikast-Bording/FC Midtjylland. Hun nåede at spille 99 kampe for det norske landshold. Her blev det til to EM-guldmedaljer samt en OL-guldmedalje. Ved VM i 2007 blev Nyberg desuden kåret til slutrundens MVP.

















Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER