Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Thøgersen

IHF varsler ændringer

Noget tyder på, at IHF har lyttet kritikken fra spillerne, lederne og klubberne.


Kritikken af kampprogrammet ved VM har, som altid, været stor i år. Denne kritik er ikke ny og uventet, dog har det ladet vente på sig med handling fra forbundets side.


I et interview til Ritzau løfter IHF-præsident, Hassan Moustafa, sløret for, at der iværksættes forbedringer af strukturen ved slutrunden – heriblandt flere hviledage til spillerne er til forhandling.


“Vi har allerede snakket om problemet, og vi vil øge antallet af hviledage. Vi ved også, at klubberne har brug for spillerne, og vi er nødt til at give dem mere hvile,” siger han til Ritzau.


I lørdags blev der afholdt en kongres med de europæiske klubber til stede – temaet var slutrundens afvikling blandt andet.


Initiativet bakkes op af DHFs generalsekretær, Morten Stig Christensen:


“Problemet er, at der er x antal dage om året til landsholdene, og det er jo også noget, som de store klubber er med til at bestemme.”


Han er i øvrigt også enig med spillerne i deres kritik af programmet ved VM-slutrunden.


I interviewet med Ritzau meldes der ikke noget ud om, hvornår de ansvarlige har deadline for en ny struktur af VM. Et umiddelbart gæt vil være efter sommerferien. VM udvides næste gang fra 24 til 32 hold – med færre kampe til trods for udvidelsen af deltagende hold.

















Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER