Jacob Zøhner

Frankrig sikrede sig bronze efter tæt kamp mod Tyskland

Frankrig vandt bronzekampen mod Tyskland med 26-25 efter en tæt spillet kamp i Jyske Bank Boxen.

Både Frankrig og Tyskland skulle forsøge at ryste skuffelserne ud af kroppen efter deres nederlag i VM semifinalen. Den bedste måde at gøre dette var naturligvis ved at sikre sig bronzemedaljen.

I første halvleg var Tyskland i teten og det virkede ikke til at Frankrig havde rystet det chokerende store nederlag på 38-30 til Danmark af sig. Derfor kunne Tyskland gå til pause foran med 13-9.

I anden halvleg kom Frankrig dog ud, som lyn og torden og de fik hurtigt reduceret til 14-14 og bragt sig foran 14-15. Herfra bølgede kampen frem og tilbage med en 1 målsføring til Frankrig, som Tyskland mange gange udlignede. Til sidst kunne Frankrig dog sikre sig den flotte bronzemedalje med den sidste scoring i kampen til 25-26.

Frankrigs topscorer blev Kentin Mahe med 7 scoringer, mens Tysklands Uwe Gensheimer blev sit holds topscorer med 6 scoringer.