Michael Thøgersen

Jacobsen: Forstår ikke tankegangen

Efter sejren mod Sverige kan det danske landshold se frem til en semifinale mod Frankrig, hvor holdets bredde bliver sat på prøve.


Der har været kritiske røster hist og her omkring landstrænerens påståede manglende brug af landsholdets bredde. Det er dog ikke en tankegang, som Nikolaj Jacobsen kan følge:


“Det interesserer mig ikke at spille bredt. Jeg spiller for at vinde. Jeg forstår slet ikke jeres tankegang. Jeg synes, det er noget mærkeligt noget at gå op i,” siger Jacobsen til TV2.


Han uddeler roser til Morten Olsen og Nikolaj Markussen for deres indsats i den tid, de var inde. Førstnævnte fik mest spilletid og holdt tempoet oppe på det danske hold. Udover at få fordelt spillet fint lavede Olsen og et lækkert mål, som man nemt kunne kalde for et “signatur-mål”; underhåndshopskud, som kun spillere med Olsens tekniske kapacitet kan udføre.


Nu står Danmark overfor Frankrig på fredag i Hamburg. Dem har Morten Olsen gode erfaringer med fra OL, hvor Danmark som bekendt slog franskmændene med en Olsen i én af hovedrollerne.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER