Michael Thøgersen

Danmarks landstræner får kritik

Skaden hos Rene Toft Hansen får nu hans klub til at reagere. Veszpréms træner kritiserer Nikolaj Jacobsen.


Danmarks kommende modstander, Egypten, har en træner ved navn David Davis. Han er tilfældigvis også træner i den ungarske storklub, Veszprém, som er Rene Toft Hansens arbejdsgiver.


Over for TV2 Sport udtrykker David Davis stor utilfredshed med Nikolaj Jacobsens dispositioner, når det kommer til spilletid til den danske stregkæmpe:


“I klubben har vi en politik om, at hvis du har et problem i den sidste måned før en landsholdssamling, skal man blive i klubben. Klubben er nummer et. Alle vil gerne spille for landsholdet, men man må huske på, at kontrakten er med klubben. Nu har vi et kæmpe problem,” siger den spanske træner, der selv gjorde karriere på blandt andet det spanske landshold. Han understreger også, at det er “umuligt” at finde en erstatning for stregspilleren på denne tid af sæsonen.


Den danske landstræner afviser dog kritikken fra David Davis. I danske optik ses der ikke nogen sammenhæng mellem spilletid og skaden. En opgørelse over spilletid til Rene Toft ved VM tyder heller ikke på, at der kan argumenteres for en overbelastning. Han har spillet ca 1 t. og 39 min. ved denne slutrunde.


Danmark spiller imod Egypten mandag. Og det bliver da interessant at se, om der opstår lidt spændinger mellem de to træner før og efter kampen grundet denne triste skade hos Rene Toft. Det kan umiddelbart synes som lidt “tudefjæs” hos David Davis, som forståeligt nok er meget bitter oven på beskeden om skadens omfang; og især med øje for det forløb, Rene Toft var igennem, i efteråret 2018.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER