Mads O. Madsen

Nikolaj Markussen: Vi vandt på grund af Green

Danmark tog lørdag aften hul på mellemrunden ved dette års VM-slutrunde.

De mødte her Ungarn foran en udsolgt Jyske Bank Boxen i Herning og her var de fremmødte vidne til en ny dansk sejr.

De danske drenge kunne nemlig gå til pause foran med 15-10 og føringen slap de aldrig ud af syne i resten af kampen.

Kampen endte derfor også med en dansk sejr på 25-22 og dermed den perfekte start for det danske landshold på mellemrunden.

Du kan se kampen i tal HER

En af kampens helt store højdepunkter var Jannick Green, som stod forrygende i det danske mål.

Nikolaj Markussen var da heller ikke i tvivl om, at det var Greens skyld, at det blev til de to point.

Han siger følgende til Stregspiller.com:

“Jeg tror vi skylder Jannick meget for denne sejr. Han var fantastisk, især i 2. halvleg. Det var svært, at spille mod nogle ungarske spillere, som vi ikke havde forberedt os så meget på. Til slut, vandt vi på grund af Green.”

Næste kamp for de danske drenge er i morgen, hvor de møder Egypten.