Per Jensen

VM: To ligaspillere, en divisionsspiller og en halspeaker

Overskriften lyder næsten som starten på en vittighed, men det er egentlig bare hbold, der har bedt 4 profiler i deres respektive klubber om at være med i en lille gætte-konkurrence ved at komme med deres bud på, hvem der står med VM-medaljerne om halsen søndag 27. januar.


Hbold har haft fat i TMS Ringsteds Nicolaj Nørager, Mads Kjeldgaard Andersen fra Mors-Thy Håndbold, Tobias Rasmussen fra Skive fH, og for at få et bud fra sidelinjen er speaker i Skanderborg Håndbold, Morten Vest, også kommet med sine bud. Fælles for alle bud er, at Danmark mindst kommer i VM-finalen, så det er bare at krydse fingre for at buddene fra de 4 udvalgte holder stik.


Nicolaj Nørager: 1. Danmark – 2. Frankrig – 3. Tyskland

Mads Kjeldgaard: 1. Frankrig – 2. Danmark – 3. Spanien

Tobias Rasmussen: 1. Danmark – 2. Spanien – 3. Frankrig

Morten Vest: 1. Danmark – 2. Norge – 3. Spanien


Inden mellemrunden starter lørdag er Danmark som eneste af ovennævnte medaljekandidater kommet over i mellemrunden med de 4 point, som er det maksimale antal point der kan tages med fra grundspillet. Norge har fået 2 point med over. Danmark og Norge er placeret i mellemgruppe 2. Tyskland og Frankrig har begge 3 point med over, mens Spanien har 2 point med sig. Tyskland, Frankrig og Spanien er alle i mellemgruppe 1, som inden første kamp toppes af Kroatien, der har 4 point med. De 2 bedste hold i hver mellemgruppe går videre til semifinalerne.

















Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER