Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Århus-keeper: Det har været en vild god sæson for mig, men også for holdet

Fra Århus Håndbold:


Jens Fredsgaard har leveret fremragende præstationer i den første del af sæsonen, og som vi kunne fortælle i sidste uge, har det også givet en plads på Efterårets Hold i Herre Håndbold Ligaen. Det oplagte spørgsmål til herren i målet er selvfølgelig, om han kan blive ved med at præstere på så højt et niveau. Det håber han selv, mens der også er plads til ros til resten af holdet.

”Det har været en vild god sæson for mig, men også for holdet. Man må jo nok kæde min præstation sammen med, at vi også har haft et rigtig godt forsvar. Så hvis forsvaret fortsætter, som de har gjort, så skal jeg nok også fortsætte, som jeg har gjort, og om ikke andet måske lidt bedre,” fortæller Jens Fredsgaard.


Noget af successen i målet tilskriver han også det gode samarbejde med VORES HOLDs 2. målmand, Christoffer Bonde, der også har leveret rigtig fine redninger i målet, når chancen har budt sig. Helt klare rammer og lidt længere snor fra trænerbænken har bestemt spillet en stor rolle for Jens Fredsgaards fremragende præstationer i målet, fortæller han selv.

”Jeg har fået lang snor i nogle af kampene, som har gjort, at selvom det ikke har set så godt ud, så har jeg fået lidt længere tid til at vise, at jeg godt kunne komme i gang. Det, at jeg ikke kun har haft tre bolde til at vise, at jeg har været der, har været medvirkende til, at jeg i nogle kampe hvor det har været lidt svært, alligevel kunne finde ind til redningerne.”


VORES HOLD møder i foråret flere af ligaens tophold. Blandt andet er BSV, Aalborg, GOG og TTH Holstebro på programmet, men det skræmmer bestemt ikke Jens Fredsgaard, der ser frem til den resterende del af sæsonen.

”Vi har nogle andre kampe i vente, end vi måske havde i december. I løbet af sæsonen er vi dog vokset meget, så det er jo også nu, at det bliver sjovt at spille de her kampe og vise, at niveauet er hævet fra vores side af.”


Selvom der er fuld fokus på resten af sæsonen fra holdet, er der dog en bestemt weekend, som Jens Fredsgaard ser frem til, Santander Final4 i Jyske Bank Boxen d. 16. og 17. marts. Selvom semifinalen byder på et stort lokalopgør mod Skanderborg Håndbold, er han godt tilfreds med, at det netop er de grønblusede, som VORES HOLD møder i semifinalen.

”Skanderborg er et godt hold, men det er en rigtig god lodtrækning for os, og det er da helt klart der, hvor der er størst mulighed for at skabe et eller andet sensationelt. Ikke at sige, at sæsonen ikke også bliver sjov, men den er lang, og der kan ske meget. Vi kan være uheldige, vi kan også være rigtig heldige, hvorimod Final4 er koncentreret til en weekend, hvor du bare skal præstere og ramme niveau. Så det er klart noget, jeg ser frem til sammen med resten af holdet.


Netop Skanderborg Håndbold møder VORES HOLD senere i dag i den første af to træningskampe. Aftenens kamp spilles i SuperBrugsen Arena hos venskabsklubben Hørning kl. 18.00. Jens Fredsgaard mener dog ikke, at kampen bliver sigende for senere semifinale i Santander Final4, men derimod bliver en mulighed for at komme ind i kamprytmen igen for begge hold.

”Det er vores første træningskamp, så det bliver en rodet affære, og der er noget rust, der skal bankes af efter julen. Jeg tror ikke, den kommer til at sige så meget, fordi folk lige skal i gang igen,” fortæller han.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER