Mikkel Dueholm

Knud Ronau har sprunget korsbåndet

Pressemeddelelse fra Aalborg Håndbold:


Knud Ronau har sprunget korsbåndet


I tirsdagens testkamp mod Frederikshavn FI måtte Knud Ronau udgå med en skade i knæet – og den værste frygt er nu desværre blevet bekræftet. Korsbåndet er sprunget.


Knud kom til klubben i sommers, og han har de første mange måneder slidt og slæbt på træningsbanen for at blive en fodskade kvit.


Det lykkedes ham i december, hvor han kunne trække i Aalborg Håndbold-kamptrøjen for første gang. Det hårde arbejde fortsatte henover julen, hvor Knud havde trænet indædt for at komme helt ovenpå til anden halvdel af sæsonen.


I årets første kamp skete så det værst tænkelige. Efter en nærkamp faldt han til jorden og tog sig hurtigt til knæet i smerte. Tidligere i dag blev den værste frygt så bekræftet, og det rammer også direktør Jan Larsen.


– Det gjorde virkelig ondt at få overbragt resultatet af scanningen. Han havde kæmpet forbilledligt for at komme tilbage fra sin fodskade, og vi havde store forventninger til, at han skulle bidrage i resten af sæsonen – og så sker det her, siger Jan Larsen.


– Vi vil nu gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe ham tilbage på banen. Heldigvis er Knud udstyret med et ægte fighterhjerte, og jeg er sikker på, at han nok skal komme stærkt tilbage, slutter Jan Larsen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER