Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Odense-assistent stopper efter indeværende sæson

Pressemeddelelse fra Odense Håndbold:


Odense Håndbold tager efter sæsonen 2018/2019 afsked med klubbens assistenttræner. Bo Rudgaard stopper i Odense Håndbold efter sæsonafslutningen.


Bo Rudgaard stopper som assistenttræner i Odense Håndbold efter denne sæson.


Assistenttrænerens kontrakt hos Odense Håndbold løber frem til sommeren 2019. Parterne er ikke nået til enighed omkring en forlængelse af samarbejdet, og derfor stopper Bo Rudgaard som assistenttræner, når hans kontrakt udløber til sommer.


Bo Rudgaard har været tilknyttet Odense Håndbold som assistenttræner siden sæsonen 2017/2018 og har således været en aktiv del af den sportslige stab gennem to år. Inden han kom til Odense Håndbold, var han ansat som assistenttræner i Viborg HK, og Bo Rudgaard har desuden erfaring som talenttræner i DHF og som videoanalytiker for landsholdet.


Bo Rudgaard fortæller: ”Det har været to meget spændende år hos Odense Håndbold, og jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for en fantastisk rejse. Nu vil jeg fokusere på at gøre alt, hvad jeg kan for, at vi får sluttet rigtig godt af, inden rejsen går videre mod andre og ukendte udfordringer.”


Jan Pytlick, cheftræner i Odense Håndbold, fortæller også: ”Jeg er selvfølgelig ked af, at samarbejdet med Bo stopper efter denne sæson. Han er en utrolig kompetent og loyal person, samarbejdet har fungeret rigtig godt, og vi har haft en god kemi både på og udenfor banen. Jeg ønsker ham held og lykke fremover.”


Direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen, følger op: ”Vi har været og er enormt glade for den store indsats, som Bo har leveret igennem de sidste to år for Odense Håndbold. Bo har mange stærke menneskelige og faglige kompetencer, som han har bidraget positivt med i klubben. Vi ønsker Bo alt muligt held og lykke fremover.”


Odense Håndbold arbejder på nuværende tidspunkt på at finde en erstatning for Bo Rudgaard til næste sæson.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER