Søren Godbersen

Mødet med Norge og verdensstjernen Sander Sagosen

Danmark tager i aften imod den klart sværeste modstander i den indledende pulje. Det nordiske opgør, kan blive en hård affære med Mikkel Hansen på Danmarks side, og verdensstjernen Sander Sagosen på Norges side.


Inden aftenens opgør står både Danmark og Norge som ubesejret i VM19’s pulje C. Norges angrebsmaskine har set farlig ud indtil videre, hvor de endnu ikke har scoret under 34 mål i deres første 4 kampe.


Sander har dog spillet sammen med et par af de danske landsholdsspillere tidligere – Mikkel Hansen i sin nuværende klub PSG og Simon Hald i sin tidligere klub Ålborg. Simon Hald påpeger at man ved at fremprovokere Sagosen’s, til tider, voldsomme temperament, kan formindske hans chancer for at komme frem til målnettet.


Simon Hald udtaler følgende til TV2 sporten:


– Jeg håber, vi kan gøre det i morgen. Jeg tror da også på grund af de flere år på bagen, at han er ved at finde ud af, hvordan han styrer sit temperament. Jeg tror, det bliver svært, men jeg håber da på, at vi kan gøre det


Nikolaj Jakobsen har også udvist tvivl om, hvordan den norske bagspiller skal stoppes.


Den danske landstræner siger følgende til TV2 sporten:


– Jeg tror ikke, der er nogen, der sådan rigtig har løst den endnu. Vi har da gjort os vores overvejelser, men det er ikke noget, jeg står og fortæller dagen før på dansk tv, siger Danmarks landstræner


Det danske landshold havde i onsdagens træning, skjult træningen for presse og nysgerrige sjæle, så det bliver spændende at se om det det danske landshold har en overraskelse eller to i ærmet i aftens sidste gruppekamp.


Kampen spilles kl 20:15 og kan ses direkte på DR1


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER