Mads O. Madsen

Jesper Jensen efter storsejr: Vi løste opgaven

Team Esbjerg var onsdag aften rejst en tur nordpå, hvor EH Aalborg ventede i HTH Ligaen.

Udeholdet fra Team Esbjerg kom ind til kampen med fire sejre i træk i HTH Ligaen og den flotte stime skulle de følge op på onsdag aften.

De mødte her et Aalborg-mandskab, som ligger i den tunge ende af tabellen og der var inden kampen 22 point til forskel på de to mandskaber.

Der var aldrig den store spænding i kampen og Team Esbjerg kunne derfor gå til pause foran med 8-18 og da kampen var slut stod der 22-35 på måltavlen.

Du kan se kampen i tal HER

Efter den sikre sejr over EH Aalborg, så var Esbjergs træner Jesper Jensen godt tilfreds.

Han siger følgende til klubbens hjemmeside:

“Det var fint, at vi fik afgjort kampen hurtigt, og at vi midt i første halvleg kunne begynde at rotere på spillerfronten. Det var ikke en perfekt kamp, og spillet var noget ukoncentreret i de første 10 minutter af anden halvleg, men vi løste opgaven.”

Næste kamp for Team Esbjerg i HTH Ligaen er på tirsdag, hvor de møder Skanderborg Håndbold på hjemmebane.