Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Morten Zøhner

Island og Makedonien i skæbneopgør ved VM

Island og Makedonien ramler torsdag aften ind i hinanden ved VM-slutrunden. Vinderen af opgøret går videre til mellemrunden.


Island fik en dårlig start på VM med to nederlag til Kroatien og Spanien på henholdsvis 31-27 og 32-25. Sidenhen er islændingene dog kommet bedre ind i turneringen med sejre over de mindre håndboldnationer, Bahrain og Japan. Island har derfor 4 point i Gruppe B inden aftenens opgør mod Makedonien.


Makedonien har ligeledes med Island 4 point efter VM-turneringens første 4 kampe – her er det også blevet til sejre over Japan og Bahrain, mens holdet har måtte se sig slået af Kroatien og Spanien. Senest blev det til en afklapsning på 32-21 mod Spanien.


Interessant bliver det også at se, Kiril Lazarov og Aron Pálmarsson, i aktion for deres lande i aften. To spillere som har “steppet-up” så mange gange tidligere i de store opgør.


Der venter derfor et vaskeægte skæbneopgør torsdag aften, hvor vinderen af kampen kvalificerer sig til mellemrunden. Et uafgjort resultat vil betyde, at Island kvalificerer sig til mellemrunden, da de har en bedre målscore end Makedonien.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER