Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Thøgersen

Tysk bitterhed over uafgjort

Kampen mellem de to håndboldgiganter, Tyskland og Frankrig, blev afgjort i en veritabel gyser af en afslutning.


På et mål i sidste sekund via en tremeter-opstilling sikrede Frankrig sig uafgjort mod de tyske VM-værter; den franske helt i skysovs blev Timothy N’Guessan fra FC Barcelona.


I første omgang blev tremeterkastet afviklet ukorrekt, da det danske dommerpar, Martin Gjeding og Mads Hansen, ikke havde fløjtet spillet i gang. Tyskerne troede, de havde vundet, men jublen blev efterfølgende erstattet med stor bitterhed, da Timothy N’Guessan steg op over de to hakkedrenge, Finn Lemke og Patrick Wiencek, og knaldede bolden i mål ovre i forsvarsside via et hurtigt afviklet hopskud uden chance for den store, stygge ulv, Andreas Wolff, i det tyske mål.


Den tyske højreback, Fabian Wiede, var da også bitter efter kampen:


“Det er ekstremt bittert, at vi nu for anden gang indkasserer et mål i sidste sekund,” lød det fra Füchse Berlin-backen til den tyske avis, Bild.


Den tyske træner, Christian Prokop, ser et lys i al bitterheden:


“Drengene gjorde et fantastisk stykke arbejde – det sammen gjorden hallen. Vi skal nok blive belønnet på et tidspunkt, da vi ønsker at spille et succesfyldt VM,” udtalte Prokop.


Tyskland er nu i hovedrunden, og de kan derfor spille noget mere frigjort i næste kamp mod Serbien, som reelt set intet har at spille for. Serbien er afhængige af, at Rusland taber til Frankrig, og at Brasilien taber til Korea – sammenholdt med at Serbien selv skal vinde over Tyskland.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER