Michael Thøgersen

Stadig tvivl om Casper U. Mortensen

I de seneste to kampe har Danmark kun spillet med én venstrefløj, og spørgsmålet er, om Casper U. når at blive klar til torsdagens gruppefinale mod Norge.


I et interview med TV2 tirsdag aften kunne man erfare, at det ikke var til at få en soleklar udmelding om skadesomfanget på Casper U. Mortensen. Landsholdets fysioterapeut, Anja Greve, var noget kryptisk, da der blev spurgt ind til en opdatering på fløjspillerens situation:


“Vi prøver at se ham til træningen onsdag, og så må vi vurdere, hvordan det ser ud derfra. Lige nu vil jeg ikke udtale mig mere, end vi ser på det onsdag,” sagde Anja Greve til TV2 Sport.


Den udmelding bekymrer Daniel Svensson, som er ekspert på kanalen. Han kalder det “en smule ildevarslende” i sin kommentar til Casper U.-situationen.


Claus Møller Jakobsen følger lidt trop ved at efterspørge en klar udmelding, hvis det er ro omkring spilleren, man ønsker fra landsholdets side.


Tidligere landsholdsmålmand, Kasper Hvidt, er knap så pessimistisk i sin analyse:


“De gider ikke have, at TV 2 og alle andre medier hele tiden kommer og spørger til Casper U., og hvad der er i vejen. Om det er godt eller skidt. De vil bare have ro, men jeg synes egentlig, at nu venstrefløjen er overlagt til Magnus Landin, så er vi i afsindig gode hænder,” lyder det fra den tidligere EM-guldvinderen.


Det vil uden tvivl være en streg i regningen for Danmark ikke at have Casper U. Mortensen til rådighed i kampen mod Norge; og endnu værre i hovedrundens kampen. Spilleren har spillet en virkelig flot sæson i FC Barcelona, og han har været træfsikker i de kampe, han har spillet i VM-turneringen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER