Zelia Elvira Hedemand

Győr går på spillerrov hos rivalerne

Det ungarske stjernefrø Dorottya Faluvégi skal tørne ud for verdens bedste klubhold på damesiden for de næste tre sæsoner.


På bagkant af hele fem kontraktforlængelser med nuværende spillere, kunne Győri ETO KC mandag præsentere deres første nye tilgang for 2019-20 sæsonen. Det drejer sig om den unge ungarske højrefløj Dorottya Faluvégi.


Győr har skrevet en toårig kontrakt med den talentfulde fløj. I kontrakten er der desuden en dertilhørende option på endnu en sæson. Faluvégi har ellers siden 2014 tørnet ud for Győrs nærmeste ligarivaler, Ferencvárosi TC (FTC).


Vi vil altid hente de bedste, og Dorottya Faluvégi har med sine stærke præstationer overbevist os om, at hun har en fremtid [i Győr, red.] På trods af hendes unge alder er hun allerede meget rutineret, og vi håber, vi vil opnå stor succes sammen,” udtaler Győrs præsident Csaba Bartha til klubbens hjemmeside.


Klubben kunne i november meddele, at deres to nuværende højrefløje, Bernadett Bódi og Jana Knedlíková, begge har forlænget deres kontrakter. Győr kommer derfor ikke til at mangle højrefløje for de kommende par sæsoner.


Dorottya Faluvégi var med på det ungarske U20-landshold, der sidste år blev verdensmestre. Ved samme turnering blev hun kåret til slutrundens bedste højrefløj. Derudover blev 20-årige Faluvégi kåret til Ungarns bedste ungdomsspiller i 2016.



Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER