Morten Zøhner

Norge jagter fjerde sejr i træk ved VM

Norge møder tirsdag aften Chile i Gruppe C. Her kan Norge med en sejr sikre sig 2 point til mellemrunden.


Det ligner en sikker sejr for Norge, når de tirsdag møder Chile ved VM. Chile fik sig en kæmpemæssig “lussing” mod Danmark i holdets første kamp ved slutrunden på 39-16. Der var derfor ikke mange forventninger til Chile oven på det store nederlag til Danmark – men allerede runden efter fik sydamerikanerne sig en overraskende sejr på 32-24 over Østrig, med b.la. Robert Weber og Nikola Bilyk i truppen. I gårdagens kamp mod Tunesien måtte Chile dog se sig slået med 36-30.


Norge har derimod ved denne slutrunde leveret nogle overbevisende præstationer, hvor Tunesien, Saudi Arabien og Østrig er blevet besejret – alle sejre på 10 mål eller mere. Senest var det Østrig, som det gik udover, da Norge vandt 34-24. Norges absolut største stjerne, Sander Sagosen, blev noteret for 8 scoringer i denne kamp.


Selvom Chile har leveret en utrolig flot præstation mod Østrig ved denne slutrunde, så er der ikke mange forventninger til den lille håndboldnation tirsdag aften. En kamp som Norge på mange måder er storfavoritter til.


Norge møder desuden Danmark på torsdag kl. 20.15 i det, der ligner en puljefinale.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER