Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Pernille Sevelsted

Ian Marco Fog stopper i Nordsjælland

Ian Marco Fog stopper til sommer, efter seks sæsoner, som cheftræner i Nordsjælland Håndbold. 


Ian Marco Fog har valgt at stoppe efter seks sæsoner i Nordsjælland Håndbold. Han blev sidste år kåret som ‘årets træner’ i samme sæson i hvilken klubben opnåede deres næstbedste resultat med en 7.-plads.


“Jeg har været sindssyg glad for min tid i klubben.”


I forbindelse med pressemeddelelsen udtaler Fog: “Jeg har været sindssyg glad for min tid i klubben. Har altid følt en stor opbakning fra ledelsen og folkene omkring. Der har været frie tøjler, og jeg har lært utrolig meget ved at få det ansvar. Det er jeg naturligvis meget taknemmelig for. Det kræver ekstremt mange ressourcer med de forudsætninger vi har, og presse de bedste hold i Danmark. Efter snart 6 år, er tiden inde til at søge ny inspiration. Derfor har jeg valgt at stoppe som træner efter denne sæson. Jeg vil gøre alt for at aflevere NH i den bedste liga, hvor de hører til, og jeg kommer ALDRIG til at give op. Min tro på holdet er intakt.”


Hvad spår fremtidskuglen?


Fog udtaler videre: “Hvad fremtiden bringer ved jeg ikke. Det bliver indenfor håndbolden, tv-optrædener, foredrag, og gæstetræner er den foreløbige plan, men man ved jo aldrig helt i min branche.”


Sportschefen begræder Fogs farvel


Sportschef Jørn Blom udtaler: “Fra min side skal lyde en stor tak til Ian for de 6 år som cheftræner i NH. Der har været både op- og ned ture siden du tiltrådte cheftrænerjobbet i sommeren 2013. Det var på et tidspunkt, hvor vi havde aller mest havde brug for det, at du valgte at tro på projektet, ligesom vi selv gjorde. Du udviser altid et kæmpe engagement, en gejst og så er du meget håndboldfaglig uden at være en nørd. Blandt vores partnere, frivillige og vores trofaste fans har du altid været meget vellidt, – man har sat meget stor pris på din indsats og ikke mindst dit vindende væsen. Hvad enten vi spiller hjemme- eller ude, modtages du altid med klapsalver, når du træder ind i hallen.”  


Og han slutter: “Tusind tak for din tid i NH – vi kommer helt sikkert til at savne dig, –  ikke mindst dit humør, din enorme vilje til sejr og det perfekte, og selvfølgelig dine anekdoter fra tysk håndbold.”


NH ligger pt. på en 14. og sidsteplads, dog med samme point som Ringsted, grundet en dårligere målscore indtager NH sidstepladsen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER